Pomembno obvestilo

pomembna novica

DP SZPS puška 2021 / 1.PP SZPS puška 2021
Spoštovani tekmovalci!

Kot ste verjetno že zasledili, so zaradi slabšanja epidemiološke slike v nekaterih regijah ponovno poostrili omejitve. Žal je med rdečimi regijami tokrat tudi Goriška regija. Ker je izvedba DP SZPS Puška 2021 v trenutnih razmerah nemogoča, hkrati pa po zaprtju pričakujemo ponovno odprtje omenjenih regij, vam sporočamo, da se DP SZPS Puška 2021 prestavlja na nov termin, ki v tem trenutku še ni znan. Predsedstvo SZPS je v dogovorih z organizatorjem in dela vse, da se nov termin glede na razmere v državi definira v najkrajšem možnem času.

Glede na pričakovano izboljšanje razmer, ki bi omogočile izvedbo tekmovanja v bližnji prihodnosti, predlagamo, da se registracije prijavljenih tekmovalcev v obstoječi obliki in obsegu prenesejo na nov termin. Posamezniku, ki je prijavnino že plačal, bo na njegovo zahtevo prijavnina vrnjena na njegov TRR, vendar bo ob tem tekmovalec izbrisan iz seznama prijavljenih in/ali potrjenih tekmovalcev, ter bo s tem izgubil možnost nastopa na tem tekmovanju. Glede na veliko število čakajočih v čakalni vrsti bo na njegovo mesto vstopil prvi iz čakalne vrste in tako naprej, dokler čakalna lista ne bo izčrpana, ali bodo ponovno zapolnjena vsa mesta na tekmovanju.

Ko bo znan nov termin, bodo dodatne prijave možne le v primeru, da bodo še na voljo prosta mesta. V kolikor se kljub temu odločite za vračilo prijavnine, vas prosimo, da nam na e-mail naslov TEKMOVANJA@IPSC.SI pošljete vaše podatke potrebne za vračilo prijavnine (ime, priimek, naslov, št. TRR)

Hvala za vaše razumevanje!

Slovenska zveza za praktično strelstvo – SZPS