Na superfinalu tekmovanja HotRange Masters, kjer so se pomerili najboljši slovenski strelci iz različnih panožnih zvez in vseh strelskih disciplin, je zmagal praktični strelec SZPS

 Andrej Feguš 


Čestitamo in srečno pot v Las Vegas!


SODELOVANJE SZPS V LIGI HOT RANGE Las Vegas 

Praktične nagrade donatorja Hot-Range (krogle ARES EPRX v masi 560 kg), se izžrebajo in podelijo na posameznih tekmovanjih pokalnega prvenstva SZPS (po 4. sklepu  2. sestanka predsedstva SZPS z dne 11. 5. 2012: Nagrade se žrebajo na vseh pištolskih tekmovanjih in na DP risanica in šibrenica. Žreb se izvede pod nadzorom glavnega sodnika po podelitvi, nagrado lahko izžrebani prevzame samo osebno. Izžrebano štartno številko se izloči (posameznik lahko dobi le eno nagrado). Žreba se 10 nagrad v obliki bonov za 6,2 kg (95.680,6 gr) krogel po izbiri. Na DP pištola se izžreba 20 nagrad (ker na 1. tekmovanju ni bilo žrebanja). Dobitnik nagrade sam kontaktira donatorja (G. Cigler tel. 041-787-557, muc@hot-range.com) in izbere vrsto krogel. Ob prevzemu nagrade ima možnost, da izbere pakiranje, ki je po količini pod ali enako masi zapisani na bonu. Če izbere pakiranje, katerega vsebina je večja od nagrade, razliko v teži doplača.


Ime donatorja  logotip in spletno stran ter sodelovanje v Hot-Range ligi se objavi ob vsakem posameznem razpisu oz. vabilu na pokalno tekmovanje in v vseh komunikacijah z javnostjo, ki se nanašajo na pokalna tekmovanja.

 

Donator Hot-Range prispeva glavno nagrado posebnega finalnega tekmovanja - obisk sejma Shot Show 2013 v Las Vegasu. SZPS bo do določenega datuma, glede na rezultate pokalnih tekmovanj, izbrala najboljše strelce posameznih tekmovalnih skupin za udeležbo na tem posebnem finalnem tekmovanju, delegirali bomo tudi sodnika NROI, ki bo sodeloval pri izvedbi finalnega tekmovanja Hot-Range.

Donator Hot-Range se bo pojavil vsaj na polovici tekmovanj, ki sodelujejo v ligi in tam predstavil oz. prodajal svoje izdelke


Več o tekmovanju Hot-Range na spletni strani www.hot-range.com